Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Καιρός



Γενικά: Επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 6- 8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -01-10, στα δυτικά από 06-15, στα κεντρικά από 04-16, στα νότια από 10-17 και στα ανατολικά από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι πιθανόν κατά τόπους να είναι έντονα. Οι άνεμοι  νοτιοανατολικοί 5-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04-09 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 28/12
Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές το πρωί και βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα υποχωρήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα νοτιοανατολικά 8 μποφόρ, με  εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου