- 1 στήθος γαλοπούλας, 1 ματσάκι ρόκα, 1 κούπα καλαμπόκι φρέσκο, κατεψυγμένο ή κονσέρβας, 2 κ σ μαγιονέζα, 1 κ γ μουστάρδα, ½ κούπα παρμεζάνα τριμμένη, αλάτι
Βράζετε την γαλοπούλα, την ξεκοκαλίζετε και την κόβετε σε μικρά κομμάτια. Βράζετε τα καλαμπόκια αν είναι φρέσκα ή κατεψυγμένα και τα αφήνετε να κρυώσουν. Ανακατεύετε την μαγιονέζα με την μουστάρδα. Πλένετε, στραγγίζετε την ρόκα και την βάζετε σε μια σαλατιέρα κομμένη στα δυο. Προσθέτετε το καλαμπόκι και την γαλοπούλα. Αλατίζετε και περιχύνετε με την σάλτσα μαγιονέζας-μουστάρδας. Πασπαλίζετε με το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου