Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Εύκολη Μπουγάτσα

  • ½ κιλό φύλλο κρούστας, 1 κούπα βούτυρο, 3 αυγά, ½ κούπα γάλα ζαχαρούχο, ½ κούπα νερό, 1  βανίλια, κανέλα και άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα.
Λιώνετε το βούτυρο. Αλείφετε ένα ταψί. Παίρνετε ένα-ένα φύλλο, το βουτυρώνετε και το βάζετε στο ταψί, σουρώνοντας το στην άκρη. Συνεχίζετε και με τα υπόλοιπα, μέχρι να γεμίσει το ταψί. Διαλύετε το γάλα με το νερό. Χτυπάτε τ’ αυγά, το γάλα και  την βανίλια στο μίξερ. Περιχύνετε τα φύλλα στο ταψί και ψήνετε σε μέτριο φούρνο, μέχρι να ροδοκοκκινίσει η μπουγάτσα. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με άχνη και κανέλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου