Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά και κεντρικά. Τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι  4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά την διάρκεια της ημέρας και θα  κυμανθεί στα βόρεια από  -03-08, στα δυτικά από 02-17, στα κεντρικά από 00-10, στα νότια από 09-14 και στα ανατολικά από 08-13 βαθμούς  Κελσίου. Την νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί ισχυρός παγετός στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές τις πρωινές κυρίως ώρες στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 24/12
Λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα ασθενών βροχών στην βόρεια Κρήτη, κατά τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κατά την διάρκεια της ημέρας.  Παγετός την νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Πρόγνωση για Τρίτη 25/12 (Χριστούγεννα)
Γενικά αίθριος και από την νύχτα τοπικές νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου