Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Αραιές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια.. Βροχές και καταιγίδες στην νότια νησιωτική χώρα. Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα  κυμανθεί στα βόρεια από  -03-10, στα δυτικά από 06-16, στα κεντρικά από 06-13, στα νότια από 10-15 και στα ανατολικά από 09-15 βαθμούς  Κελσίου. Παγετός την νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές  βροχές στα ανατολικά και βόρεια. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Λίγα χιόνια στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-13 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Τρίτη 1/1 (Πρωτοχρονιά)
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Λίγες νεφώσεις  τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός την νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου