Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα  βροχές και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα  κυμανθεί στα βόρεια από  -07-09, στα δυτικά από 06-13, στα κεντρικά από 02-12, στα νότια από 11-15 και στα ανατολικά από 09-15 βαθμούς  Κελσίου. Παγετός την νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές κυρίως ώρες. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Λίγα χιόνια στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5-7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-13 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Δευτέρα 31/12
Αραιές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια. Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες στις υπόλοιπες περιοχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια κυρίως. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, την νύχτα και  νωρίς το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου