Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Καιρός

Γενικά:. Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.  Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.   Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα  κυμανθεί στα βόρεια από  -01-14, στα δυτικά από 04-16, στα κεντρικά από 02-17, στα νότια από 08-17 και στα ανατολικά από 09-17 βαθμούς  Κελσίου. 

Αττική
Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα πρόσκαιρα θα πυκνώσουν.   Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-17 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 28/12
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά, το ανατολικό και νότιο Αιγαίο και στις βορειότερες περιοχές πιθανόν καταιγίδες, με βαθμιαία εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου