Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Καιρός

Γενικά: Ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά,  τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ιδίως το πρωί, στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χώρα βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και τοπικά στα ανατολικά 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.  
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά την διάρκεια της ημέρας και θα  κυμανθεί στα βόρεια από  -04-08, στα δυτικά από -01-15, στα κεντρικά από -02-10, στα νότια από 09-12 και στα ανατολικά από 08-12 βαθμούς  Κελσίου. Την νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί ισχυρός παγετός στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 22/12
Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και τα νότια. Χιόνια στα βόρεια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Παγετός τοπικά ισχυρός στα βόρεια ηπειρωτικά.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου