Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.  Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων. Οι άνεμοι βόρειοι 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ με σταδιακή  εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα  κυμανθεί στα βόρεια από  -05-06, στα δυτικά από -04-15, στα κεντρικά από -02-10, στα νότια από 10-14 και στα ανατολικά από 10-14 βαθμούς  Κελσίου. 

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια. Λίγα χιόνια στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03-09 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 21/12
Ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά,  τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ιδίως το πρωί, στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χώρα βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και τοπικά στα ανατολικά 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.   
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την ημέρα, αλλά την νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί ισχυρός παγετός στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου