Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές  καταιγίδες στο Αιγαίο. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας. Βελτίωση από την νύχτα στα δυτικά. Ο άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα  κυμανθεί στα βόρεια από  03-09, στα δυτικά από 05-15, στα κεντρικά από 03-14, στα νότια από 11-16 και στα ανατολικά από 10-15 βαθμούς  Κελσίου. 

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια. Λίγα χιόνια στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 20/12
Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά. Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην υπόλοιπη χώρα, καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής Ελλάδας. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων. Οι άνεμοι βόρειοι 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ με σταδιακή  εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Ισχυρός παγετός στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου