Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Μεθυσμένη τηγανιά


½ κιλό χοιρινό κομμένο σε φετούλες, ½ κούπα ελαιόλαδο,  1 κρεμμύδι σε φετάκια, 2-3 μανιτάρια σε φετάκια, ½ κούπα λευκό κρασί, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 2 κ σ μουστάρδα σε σκόνη, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

Πλένετε και σκουπίζετε το κρέας με απορροφητικό χαρτί. Ζεσταίνετε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ροδίζετε το κρέας από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε τα  κρεμμύδια, τα σκόρδα, τα μανιτάρια και ροδίζετε και αυτά. Σβήνετε με το κρασί. Αφήνετε να εξατμιστεί και προσθέτετε την μουστάρδα, την ρίγανη, το αλατοπίπερο. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να βράσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου