Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ψάρια γιαχνιστά

1 κιλό ψάρια (γόπες, τσιπούρες, γαύρο),  4-5 κρεμμύδια ψιλοκομμένα, 1 ματσάκι μαϊντανό  ψιλοκομμένο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, ½  κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζετε τα ψάρια τα αλατίζετε και τα βάζετε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά. Σε μια ρηχή και φαρδιά κατσαρόλα, μαραίνετε τα κρεμμύδια, προσθέτετε την ντομάτα, το σκόρδο, το μαϊντανό, το πιπέρι. Βάζετε τα ψάρια πάνω στην σάλτσα και μαγειρεύετε  μέχρι να βράσουν. Αν χρειάζεται προσθέτετε λίγο χλιαρό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου