Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Μουσταλευριά


1 κιλό μούστος κομμένος, 1 ποτήρι νισεστέ, σησάμι, κανέλα
Βάζετε τα ¾ του μούστου σε μια κατσαρόλα για να βράσουν. Αναμιγνύεται τον υπόλοιπο μούστο με το νισεστέ και μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται ο μούστος στην κατσαρόλα, ρίχνετε τον μούστο με το νισεστέ. Ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να αρχίσει να πήζει το μίγμα. Σερβίρετε την μουσταλευριά σε μπολάκια, πασπαλίζετε με σησάμι και κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου