Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα πυκνώσουν με πιθανότητα λίγων σποραδικών βροχών. Οι άνεμοι νότιοι 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 -23, στα δυτικά από 15-26, στα κεντρικά από 14-26, στα νότια από 19-26 και στα ανατολικά από 18-25 βαθμούς  Κελσίου. 

Αττική
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι 6-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 28/10
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στην Θράκη και στα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου