Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Γαρίδες πιλάφι

½ κιλό γαρίδες καθαρισμένες, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη, 1 κ γ πελτέ, 1 κ γ ζάχαρη, ½ κούπα κόκκινο κρασί, 250 γρ ρύζι κίτρινο, αλάτι, πιπέρι.

Ζεσταίνετε το λάδι προσθέτετε τις γαρίδες και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.  Ρίχνετε την ντομάτα τον πελτέ, την ζάχαρη, το κρασί και αφήνετε να σιγοβράσουν για λίγα λεπτά. Ρίχνετε το ρύζι, 1 λίτρο ζεστό νερό, αλατοπιπερώνετε και βράζετε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και να βράσει το ρύζι.  Σερβίρετε ζεστό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου