Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Κρεμμύδια ψητά

7-8 μέτρια κρεμμύδια, ελαιόλαδο, ξύδι, μέλι, αλάτι, πιπέρι, αλουμινόχαρτο

Χωρίς να καθαρίσετε τα κρεμμύδια τα ραντίζετε με λίγο νερό και τα τυλίγετε ένα- ένα σε διπλό αλουμινόχαρτο. Ψήνετε στα κάρβουνα ή στο γκριλ μέχρι να μαλακώσουν. Αφήνετε λίγο να κρυώσουν και τα καθαρίζετε από τα φλούδια. Τα βάζετε σε πιατέλα. Ανακατεύετε το λάδι, το ξύδι και  το μέλι, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αλατοπιπερώνετε τα κρεμμύδια και περιχύνετε με το μίγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου