Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 5-6 και στα πελάγη 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 09-24, στα δυτικά από 15-26, στα κεντρικά από 11-26, στα νότια από 18- 24  και στα ανατολικά από 17-24 βαθμούς  Κελσίου. 

Αττική
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 ου από το μεσημέρι θα ενισχυθούν στα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 28/10
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα πυκνώσουν με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου