Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Η Ώρα της Γης


O Δήμος Παλλήνης και τα Λύκεια - Γυμνάσια των Δημοτικών Ενοτήτων Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης, στέλνουν το δικό τους μήνυμα περιβαλλοντικής συμπεριφοράς.
Στις 26/3 και ώρα 20:30 διοργανώνουν ανθρώπινη αλυσίδα, που θα ξεκινήσει μπροστά από τον σταθμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Παλλήνης, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, με κατεύθυνση το κλειστό γήπεδο της Παλλήνης όπου θα ακολουθήσει νεανική εκδήλωση με live μουσική και dj party από τους μαθητές.
Ακόμα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου προγραμματίζει τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για μία ώρα από την 20:30 έως την 21:30 στις πλατείες, στα δημοτικά κτίρια και άλλα σημαντικά σημεία δημοσίου ενδιαφέροντος της περιοχής.

Ο Δήμος Χαλανδρίου στηρίζει την παγκόσμια προσπάθεια να σωθεί ο πλανήτης μας, και έτσι το Σάββατο 26/3 στις 20.30 κλείνει το φως σε όλα τα δημοτικά κτίρια και καλεί όλους του συνδημότες να κάνουν το ίδιο στέλνοντας το μήνυμα.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή του πλανήτη μας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεπής και πρωτοπόρος στη μάχη για την εξοικονόμηση φυσικών πόρων στηρίζει για 3η συνεχή χρονιά την Ώρα της Γης με τη συμμετοχή όλων των Δημοτικών μας Κτιρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου