Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια κυρίως θαλάσσια-παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά της Κρήτης και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.
Οι άνεμοι βόρειοι 5-7 και στα πελάγη 8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 0-10, στα δυτικά από 5-13, στα κεντρικά από 1-11, στα νότια 8-13 και στα  ανατολικά από 6-10 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά (900 μέτρα). Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 4-10  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6-10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 28/2
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις, με βαθμιαία βελτίωση στις υπόλοιπες περιοχές . Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο 6-8 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου