Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και καταιγίδες τοπικά ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Χιονοπτώσεις τοπικά πυκνότερες στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο, με εξασθένηση στα βόρεια από τις βραδινές ώρες. Παγετός τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 0-6, στα δυτικά από 2-10, στα κεντρικά από 0-10, στα νότια 8-14 και στα  ανατολικά από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις βαθμιαία από το απόγευμα στα ορεινά-ημιορεινά και από τις βραδινές ώρες στα βόρεια σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και μετά το μεσημέρι 7-8 και στα ανατολικά 9  μποφόρ.. Η θερμοκρασία 3-10  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις τοπικά πιο πυκνές, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0-5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 24/2
Νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά κυρίως ηπειρωτικά τοπικά πυκνότερες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο και καταιγίδες στα νότια θαλάσσια-παραθαλάσσια τοπικά ισχυρές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά 8-9 και στο Αιγαίο 10 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια. Παγετός τοπικά ισχυρός στα βόρεια κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες,.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου