Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα στο Ιόνιο.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5-7 στα νότια 8 και από το βράδυ 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-17, στα δυτικά από 9-20, στα κεντρικά 10-18, στα νότια από 10-19 και στα  ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με  τοπικές βροχές, με βελτίωση από το βράδυ . Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Οι άνεμοι νότιοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 5/2
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα κεντρικά και στα νότια, με ένταση βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά με σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι τοπικά ισχυρά στα κεντρικά και τα νότια. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, με ένταση από την νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα νότια 8-9 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου