Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το απόγευμα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, και επέκταση των φαινομένων από την νύχτα και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 και βαθμιαία στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-15, στα δυτικά από 6-17, στα κεντρικά 2-17, στα νότια από 7-17 και στα  ανατολικά από 7-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα, με τοπικές βροχές  από την νύχτα.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία 6-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το βράδυ με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 12/2
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν κατά τόπους έντονα κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και  στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου