Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και τοπικά χαλαζοπτώσεις κυρίως σε Θεσσαλία, Σποράδες  και κεντρική Μακεδονία.
Χιονοπτώσεις στα ορεινά- ημιορεινά τοπικά πυκνότερες στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια. Εννοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 και τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-16, στα δυτικά από 3-11, στα κεντρικά 8-15, στα νότια από 7-13 και στα  ανατολικά από 10-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος περιοδικά νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα.  Χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα (1000 μέτρα). Οι άνεμοι ανατολικοί 5-6  μποφόρ.  Η θερμοκρασία 9-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με  βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες, με σταδιακή εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Χιονοπτώσεις από τις απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα νότια 7  μποφόρ, μέχρι το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 7-11 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 7/2
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της κεντρικής  χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και βόρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου