Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και στα πεδινά της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από τα βόρεια τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 (μείον 4)-5, στα δυτικά από 2-11, στα κεντρικά από -2 (μείον 2)-8, στα νότια 7-13 και στα  ανατολικά από 1-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με χιονόνερο και στα βόρεια ορεινά-ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 9  μποφόρ.. Η θερμοκρασία 2-7  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
. 
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με χιονόνερο και  ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις, με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -2 (μείον 2)-5 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 26/2
Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης, με εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7-8 μποφόρ. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου