Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας της Εύβοιας, της Κρήτης και στα πεδινά της Μακεδονίας, της Θράκης στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη νύχτα σε περιοχές της κεντρικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα τοπικά έντονα στα ανατολικά και νότια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο 7-8 και βαθμιαία 8-10 μποφόρ. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-8, στα δυτικά από 5-11, στα κεντρικά 3-10, στα νότια από 8-12 και στα  ανατολικά από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία στα ημιορεινά τοπικά πιο πυκνές (600 μέτρα) από αργά το απόγευμα Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 στα ανατολικά 9 και από το απόγευμα τοπικά 10 μποφόρ.  Η θερμοκρασία 5-8 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Και από το απόγευμα σε χαμηλότερο υψόμετρο (300 μέτρα) Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1-7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 14/2
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά της Κρήτης, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας, με εξασθένηση από τα βόρεια μετά το μεσημέρι  και θα περιοριστούν στη νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 και στο Αιγαίο τοπικά 9-10 μποφόρ, με εξασθένηση από αργά το βράδυ. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός  στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου