Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά κυρίως ηπειρωτικά τοπικά πυκνότερες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο και καταιγίδες στα νότια θαλάσσια-παραθαλάσσια τοπικά ισχυρές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά 8-9 και στο Αιγαίο 10 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια. Παγετός τοπικά ισχυρός στα βόρεια κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -4 (μείον 4)-1, στα δυτικά από 2-10, στα κεντρικά από -2 (μείον 2)-7, στα νότια 8-13 και στα  ανατολικά από 8-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με χιονόνερο. Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές τις πρώτες πρωινές ώρες  στα ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα βόρεια, με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 7-8 και στα ανατολικά 9  μποφόρ.. Η θερμοκρασία 1-6  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες  με χιονόνερο και  ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από -2 (μείον 2)-1 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 25/2
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και στα πεδινά της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, με εξασθένηση από τα βόρεια τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου