Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά της Κρήτης, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας, με εξασθένηση από τα βόρεια μετά το μεσημέρι  και θα περιοριστούν στα νότια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 και στο Αιγαίο τοπικά 9-10 μποφόρ, με εξασθένηση από τα βόρεια. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός  στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-10, στα δυτικά από 6-12, στα κεντρικά 3-9, στα νότια από 8-12 και στα  ανατολικά από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνι στα ορεινά-ημιορεινά, με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 στα ανατολικά 9-10 μποφόρ. με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι  Η θερμοκρασία 5-9 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 15/2
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη 7-8 και τοπικά 9 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου