Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Αρχικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης, με εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7-8 μποφόρ. Παγετός τοπικά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 (μείον 5)-10, στα δυτικά από 5-13, στα κεντρικά από 8-12, στα νότια 5-13 και στα  ανατολικά από 1-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 9  μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση Η θερμοκρασία 3-12  βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος  με  νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα και τη νύχτα πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1-10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 27/2
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια κυρίως θαλάσσια-παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά της Κρήτης και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα πελάγη 7-8 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου