Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Καιρός

Γενικά
Πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά ηπειρωτικά την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά της Κρήτης με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 και πιθανόν τις πρωινές ώρες έως 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά ισχυρός στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-13, στα δυτικά από 5-16, στα κεντρικά από 5-11, στα νότια 8-12 και στα  ανατολικά από 9-13 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά (700 μέτρα), με βελτίωση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 6-10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 3-13 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 17/2
Γενικά αίθριος με νεφώσεις, τοπικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης,  με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Παγετός τοπικά ισχυρός  κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου