Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις με  βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, (κυρίως στην ανατολική και τη νότια) τις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια.
Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 6-8 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-23, στα δυτικά από 14-22, στα κεντρικά 14-20, στα νότια από 16-22 και στα  ανατολικά από 16-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 16-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες από την νύχτα στα παραθαλάσσια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5  μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 9-23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 29/9
Νεφώσεις με τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, με βαθμιαία εξασθένηση στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-7 και στο νότιο Ιόνιο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου