Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-28, στα δυτικά από 19-30, στα κεντρικά 17-28, στα νότια από 21-27 και στα  ανατολικά από 21-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί  4-5 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 21-28 βαθμούς Κελσίου. η θερμοκρασία στα ανατολικά και στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 18-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 14/9
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, στα ανατολικά και στα νότια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες  καταιγίδες στο Ιόνιο και στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου