Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από τα δυτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανόν στο βόρειο Αιγαίο.
Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-32, στα δυτικά από 20-32, στα κεντρικά 19-33, στα νότια από 22-30 και στα  ανατολικά από 23-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4  μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21-32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές  και απογευματινές  ώρες κυρίως στα γύρω ορεινά, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 22-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 9/9
Αρχικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, στη Χαλκιδική, τις Σποράδες και την Εύβοια, και  σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου