Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα δυτικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-33, στα δυτικά από 20-34, στα κεντρικά 18-35, στα νότια από 22-30 και στα  ανατολικά από 23-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5  και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 24-35 βαθμούς Κελσίου. . 

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές  ώρες με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 24-31 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 6/9
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες  στη Χαλκιδική, τις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανόν στην ανατολική Θεσσαλία, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα νότια 6 μποφόρ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου