Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων στα κεντρικά, τα νότια, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά,  την Εύβοια, την Κρήτη, το νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 6-8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 και βαθμιαία 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-21, στα δυτικά από 17-24, στα κεντρικά 13-25, στα νότια από 17-23 και στα  ανατολικά από 20-27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 7-8 και στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 15-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 27/9
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα κεντρικά και νότια με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Αττική, την ανατολική και τη νότια Πελοπόννησο και τη νότια νησιωτική χώρα, με σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο, τη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 6-8 και στα πελάγη τοπικά 9-10 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου