Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά

Αρχικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, στη Χαλκιδική, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα νότια.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-31, στα δυτικά από 20-33, στα κεντρικά 19-33, στα νότια από 22-30 και στα  ανατολικά από 23-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι 3-4  μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20-31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές  και απογευματινές  ώρες και πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 22-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 10/9
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στη Χαλκιδική, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και  στα ηπειρωτικά κυρίως της Πελοποννήσου και της Στερεάς και πιθανότητα σποραδικών βροχών στα ορεινά με  πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου