Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά, στα ανατολικά και στα νότια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες  καταιγίδες στο Ιόνιο και στα ορεινά.
Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-29, στα δυτικά από 17-30, στα κεντρικά 15-29, στα νότια από 19-27 και στα  ανατολικά από 21-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί  4-5 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 18-29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 18-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 15/9
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες  στο Ιόνιο, στα ορεινά της Κρήτης και στα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου