Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία (κυρίως Χαλκιδική) και  την ανατολική Στερεά που από τα βράδυ θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο Αιγαίο 8-9 και τοπικά 10 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι στα νότια πελάγη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-20, στα δυτικά από 16-24, στα κεντρικά 13-19, στα νότια από 18-25 και στα  ανατολικά από 19-26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά έντονα στα βόρεια με εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά έντονες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 15-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 1/10
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία,, την Θράκη, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, με σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου