Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Αιγαίο  τοπικά αυξημένες κα κυρίως στη Στερεά και την Πελοπόννησο σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα πελάγη πρόσκαιρα 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17-30, στα δυτικά από 18-32, στα κεντρικά 17-32, στα νότια από 22-28 και στα  ανατολικά από 24-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  και πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειο 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18-31 βαθμούς Κελσίου.
. 
Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 21-29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 12/9
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά και στα νότια και στα ορεινά κυρίως τις Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.    

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου