Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-32, στα δυτικά από 20-34, στα κεντρικά 18-34, στα νότια από 22-30 και στα  ανατολικά από 23-30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα μεμονωμένων βροχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα δυτικά τοπικά 5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 24-33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές  ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 20-31 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 8/9
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από τα δυτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου