Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σαν σήμερα

2010: Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Καμπερίδης
Γεννήθηκε το 1946 στην Δράμα σπούδασε στη Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και του Π. Κατσέλη και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ελεύθερου Θεάτρου. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις, έπαιξε σε κιν/φικές ταινίες «Ο θίασος», «Ελευθέριος Βενιζέλος», «Μάθε παιδί μου γράμματα», «Οστρια», «Θεόφιλος» και σε τηλεοπτικές σειρές «Μη φοβάσαι τη φωτιά», «Αναστασία» «Είσαι το ταίρι μου» κ ά.

1986: Σημειώνεται ισχυρός σεισμός στην Καλαμάτα
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, πλήττει την περιοχή της Καλαμάτας. Στις 15 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει ένας μεγάλος μετασεισμός 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. 35 άτομα έχασαν την ζωή τους και ογδόντα τραυματίστηκαν, ενώ μεγάλες ζημιές υπέστησαν πολλά κτήρια.


1982: Πέθανε (σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα), η Γκρέϊς Κέλλυ
Ήταν  Αμερικανίδα ηθοποιός και πριγκίπισσα του Μονακό, καθώς είχε παντρευτεί τον Πρίγκιπα Ρενιέ και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Συμμετείχε σε ένδεκα ταινίες και ήταν  η ευνοούμενη ηθοποιός του Άλφρεντ Χίτσκοκ. «Το τρένο θα σφυρίξει τρεις φορές», «Τηλεφωνήστε ασφάλεια αμέσου δράσεως», «Σιωπηλός μάρτυρας», «Γέφυρες του Τόκιο», «Υψηλή κοινωνία», «Χωριατοπούλα» που της χάρισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου και την Χρυσή Σφαίρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου