Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, αρχικά στα δυτικά και νότια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Ύφεση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 5-7 με τάση ενίσχυσης στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 08-14, στα δυτικά από 12-17, στα κεντρικά από 11-19, στα νότια από 17-23 και στα ανατολικά από 18-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι 6-8 μποφόρ, με εξασθένιση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-19 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-13 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 25/10
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα βόρεια και ανατολικά. Εξασθένιση των φαινομένων από τις μεσημβρινές ώρες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου