Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Σπανακόρυζο

Υλικά
1 κιλό σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο, 1 πράσο και 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 1 κούπα ρύζι, 1 κούπα λάδι, άνηθο, μάραθο ψιλοκομμένα, 2  κ σ πελτέ, αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Τσιγαρίζετε στο λάδι το πράσο και τα κρεμμυδάκια, ρίχνετε το σπανάκι, τον άνηθο, το μάραθο και το αφήνετε για λίγο να γιαχνιστεί. Προσθέτετε το ρύζι, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι και λίγο ζεστό νερό. Αφήνετε να βράσει για 15-20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου