Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Άστατος, με νεφώσεις και τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά και νότια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 07-12, στα δυτικά από 09-16, στα κεντρικά από 08-16, στα νότια από 15-21 και στα ανατολικά από 15-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6, και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-16 βαθμούς Κελσίου. 2-3 βαθμούς χαμηλότερη στα ανατολικά και βόρεια.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-13 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 27/10
Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου