Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Ένταση των φαινομένων από το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7και τη νύχτα πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 08-24, στα δυτικά από 12-24, στα κεντρικά από 10-26, στα νότια από 14-24 και στα ανατολικά από 16-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αρχικά γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τη νύχτα πιθανότητα βροχών.  Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το απόγευμα τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-22 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 23/10
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τη νύχτα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου