Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 07-15, στα δυτικά από 10-21, στα κεντρικά από 12-18, στα νότια από 14-22 και στα ανατολικά από 15-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-15 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 1/11
Στην ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, ανατολική Στερεά, Κυκλάδες και Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα. Νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου