Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τη νύχτα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-21, στα δυτικά από 15-23, στα κεντρικά από 12-24, στα νότια από 17-24 και στα ανατολικά από 18-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15-20 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 24/10
Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, αρχικά στα δυτικά και νότια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Ύφεση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 5-7 με τάση ενίσχυσης στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ορεινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου