Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Άστατος, με νεφώσεις τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι  βόρειοι 6-7 και τοπικά στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 07-14, στα δυτικά από 09-18, στα κεντρικά από 09-16, στα νότια από 14-17 και στα ανατολικά από 15-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6, και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-16 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ανατολικά. Γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 80-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 28/10 (Εθνική εορτή)
Στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη και ανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως  στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου