· 5 μεγάλοι κολιοί ή σκουμπριά, 5 σκελίδες σκόρδο, ½ κούπα ελαιόλαδο, ½ κούπα χυμό λεμονιού, αλάτι χονδρό, φλούδες λεμονιού για γαρνίρισμα
Καθαρίζετε τα ψάρια, τα πλένετε και τα στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί. Αλατίζετε μέσα κι έξω. Βάζετε στην κοιλιά κάθε ψαριού 1 σκελίδα σκόρδο. Τα ψήνετε στο γκριλ ή την σχάρα. Ετοιμάζετε το λαδόξυδο και τα περιχύνετε. Σερβίρετε γαρνίροντας με φλούδες λεμονιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου