Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές στην ανατολική χώρα. Στην υπόλοιπη χώρα  γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο  πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-31, στα δυτικά από 21-34, στα κεντρικά από 20-34, στα νότια από 23-31 και στα ανατολικά από 22-32 βαθμούς Κελσίου.  

Αττική 
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Κυριακή 1/9
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές τις μεσημβρινές –απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα  γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις  στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές –απογευματινές ώρες, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά 5-6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά  7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου