Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Κέτσαπ


·         2 κ σ πελτέ, 3 κ σ νερό, 2 ντομάτες ώριμες τριμμένες τριμμένες, 1 κ γ πάπρικα γλυκιά, 1 κ γ ζάχαρη, 2 δαφνόφυλλα, 1 κ γ κάρυ, 4 κ σ ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Σιγοβράσετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά και να δέσουν σε σάλτσα. Αν θέλετε hot κέτσαπ, προσθέστε στα υλικά λίγο τσίλι ή αντικαταστήστε το πιπέρι με καυτερό κόκκινο πιπέρι. Βάζετε σε μπουκάλια που κλείνουν καλά και τα διατηρείτε για 1-2 εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου